Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

COMPAQ 610 Laptop Accu online Koop

COMPAQ 610 Laptop Accu online Koop

De Nexoc G734IV is een krachtige 17,3-inch gaming notebook die soepel alle huidige games op de mat Full HD-scherm loopt. Gebruikers die genieten van het upgraden kan extra hardware te installeren op de computer.
De Nexoc G734IV is het identiek ontworpen opvolger van de G734III , die we al hebben beoordeeld. Het enige verschil tussen de twee modellen is te vinden op de binnenkant: de G734IV heeft een Kaby Lake processor aan boord; het G734III heeft een Skylake CPU. Onze beoordeling blijkt dat de vraag of de nieuwe processor heeft geen voordelen. Rivalen van de notebook zijn apparaten zoals de MSI GT72VR 7RE , de HP Omen 17 , de Gigabyte P57X v6 , en de Acer Predator 17 .

Omdat de G734IV en de G734III identiek zijn in de bouw, zullen we niet in detail treden over de zaak, havens, input devices, en de luidsprekers. Overeenkomstige informatie is te vinden in de Nexoc G734III beoordeling .
De G734IV heeft een heldere, contrastrijke IPS-scherm met stabiele kijkhoeken en een native resolutie van 1920x1080 pixels. Het is hetzelfde paneel dat in het wordt gebouwd Nexoc G734III . Toch is de gemeten waarden zijn enigszins verschillend, maar dit is normaal, aangezien twee structureel identiek panelen niet overeenkomen 100%.
Met de G734IV, Nexoc levert een 17,3-inch gaming notebook die is gebaseerd op de P670HS-G barebone gemaakt door de vennootschap Clevo. Het apparaat kan individueel geconfigureerd worden op de website van Nexoc's. Onze review unit kan worden gehouden voor ongeveer 2.400 euro (~ $ 2547). Er zijn ook vooraf geconfigureerde versies beschikbaar in de Nexoc winkel; de op dit moment meest betaalbare model sport een prijs van rond de 1600 euro (~ $ 1698). Accu HP Folio 13 .
Hoewel Intel's Core i7-6700HQ (Skylake) processor wordt gebruikt in de Nexoc G734III , wordt de G734IV aangedreven door zijn opvolger: de Core i7-7700HQ (Kaby Lake). Het is een quad-core processor die werkt op een basis frequentie van 2,8 GHz. De kloksnelheid kan worden verhoogd tot 3,4 GHz (vier kernen), 3,6 GHz (twee kernen) of 3,8 GHz (één ader) met Turbo, waardoor het bereiken van 200 tot 300 MHz hogere kloksnelheden dan zijn voorganger, die enigszins betere resultaten leidt in onze CPU test. Er zijn nauwelijks architectonische verschillen tussen Skylake en Kaby Lake. De CPU Turbo is maxed out, zodat de CPU handvatten single-threaded applicaties op 3,4-3,8 GHz en multithreaded toepassingen op 3,4 GHz.
Een krachtige processor en een bliksemsnelle NVMe SSD voorzien van een systeem dat zeer snel werkt. Onze subjectieve indruk wordt bevestigd door de zeer goede resultaten in de PCMark benchmarks. Hoewel de Nexoc G734IV vooral een gaming notebook, kan ook worden gebruikt in andere toepassingsgebieden, zoals fotobewerking en videobewerking. De algehele prestaties kan niet worden verhoogd, als Nexoc alles al heeft uitgeput.
Een razendsnelle Samsung PCIe / NVMe SSD fungeert als het systeem rijden. Het is een M.2 model (2280) met een totale capaciteit van 512 GB. De SSD's overdrachtssnelheden zijn uitstekend. De G734IV heeft een tweede M.2 slot ook. Wilt u beiden te bezetten, moet je SATA SSD's, die vervolgens kunnen vormen een RAID-0 of RAID-1 array. De binnenkant van de notebook biedt bovendien ruimte voor twee 2,5-inch harde schijven. Een daarvan is reeds aan boord; het heeft een capaciteit van 2 TB en werkt op 5400 RPM.
Wat de GPU betreft, is de G734IV en de G734III zijn identiek ingericht: Beide computers worden geleverd met Nvidia's GeForce GTX 1070 grafische kern. De GPU ondersteunt DirectX 12 en bereikt snelheden tot 1886 MHz. Echter kan deze waarde slechts gedurende een korte tijd. Bij onze tests, de gemiddelde snelheid van de GPU rond 1700 MHz. De kern wordt ondersteund door 8192 MB GDDR5-geheugen. De resultaten van de 3DMark benchmarks zijn op een normaal niveau voor deze grafische kern. Accu COMPAQ 610 .

In het controlecentrum van de Nexoc notebook, kunt u kiezen tussen twee modi: "MSHybrid" en "Afzonderlijk". De eerste betekent dat de ingebouwde schakelbare grafische kaart (Optimus) geactiveerd. De tweede optie activeert G-Sync. Vervolgens alleen de dedicated grafische core actief is. We voerden alle tests met Optimus.
Alle titels in onze database kunnen worden afgespeeld op het Nexoc G734IV, zelfs in Full HD-resolutie en met een hoge maximale kwaliteit instellingen. De rekenkracht van de ingebouwde hardware is ook meer dan voldoende voor 4K-resolutie, maar je zou hebben om een ​​geschikte monitor aan te sluiten voor.
De automatische ventilator wordt geactiveerd tijdens onze test. Nexoc moet passen, als een van de drie fans is altijd actief in idle-modus, wat resulteert in een permanente lawaai. Zo nu en dan, het koelsysteem onnodig werkt op volle kracht. Als u minder lawaai wilt, moet je jezelf zorgen voor het: De ventilator controle kan worden gemanipuleerd in het controlecentrum van het notebook. Echter, de laptop is altijd duidelijk hoorbaar onder belasting. Tijdens onze stress test, meten we een geluidsniveau van 56 dB; in een alledaagse gaming situatie, is het geluidsniveau tussen de 46 en 50 dB.
De G734IV eindigt onze stress test (Prime95 en FurMark run voor minstens een uur) hangt af van de vraag of het draait op batterijen of aangesloten. In het laatste geval, de processor werkt op 2,8 GHz, zo nu en dan wordt vertraagd tot 700 MHz. De GPU kloksnelheid ligt rond de 1400 MHz. In de batterij, de CPU werkt voornamelijk op 1,7 GHz, terwijl de grafische kern schommelt tussen de 600 en 1443 MHz. De notebook is niet opwarmen significant tijdens de test; één meetpunt bereikt een aanzienlijk verhoogde temperatuur. De warmteontwikkeling is niet zo extreem in dag-tot-dag te gebruiken, omdat onze stresstest is een extreme scenario dat niet voorkomt in het dagelijks gebruik. Accu HP Envy 13 .
We meten een maximaal stroomverbruik van 22 watt in idle-modus. De G734IV is dus iets bescheidener dan zijn Skylake voorganger . De resultaten zijn verschillend onder belasting: het benodigde vermogen van de Nexoc laptop omhoog naar 224 watt tijdens onze stress test, langzaam indrukken van de 230-watt voeding tot het uiterste. het verbruik van de notebook varieert tussen de 74 en 92 watt (gemiddelde: 86 watt) tijdens het gamen.
In onze realistische WLAN test, waar we simuleren de werklast van het laden van webpagina's met een script, het profiel "Balanced" actief is, de energiebesparende functies worden uitgeschakeld, en de helderheid van het scherm wordt verlaagd tot ongeveer 150 cd / m², de Nexoc G734IV bereikt een batterijduur van 3:25 uur (voorganger: 02:57 h). De notebook eindigt onze video test na 03:15 uur (voorganger: 03:28 h). Hier laten we de korte film Big Buck Bunny (H.264-codec, 1920x1080 pixels) draaien in een lus. De draadloze modules en de energiebesparende functies uitgeschakeld en de helderheid is ingesteld op ongeveer 150 cd / m. In termen van runtime, de G734IV en G734III zijn in strakke competitie: Elke behaalt betere resultaten dan de andere in twee gevallen. Beide computers hebben dezelfde 60 Wh batterij.
De Nexoc G734IV kan vooral worden gestoken in de categorie "model-update". De nieuwe Kaby Lake quad-core processor heeft slechts een geringe prestatie voordeel ten opzichte van zijn voorganger Skylake. Net zoals de G734III , kan de G734IV ook draaien alle huidige games vloeiend in Full HD-resolutie met een hoge maximale kwaliteit instellingen. Het activeren van Nvidia's G-Sync-technologie zorgt voor vloeiende beelden op de 60 Hz display. De matte IPS Full HD-scherm lekkernijen met een hoge mate van helderheid, hoog contrast en stabiele kijkhoeken.

Met de G734IV, Nexoc levert een afgeronde gaming notebook voor gamers die graag hun laptop te upgraden.warmteontwikkeling De notebook is binnen de normale grenzen voor een gaming laptop. Nexoc moeten verbeteren van de automatische ventilatorregeling in idle-modus: De ventilator is altijd op en soms onnodig versnelt, wat vervelend na een tijdje wordt. Gelukkig kunnen gebruikers dit zelf op te lossen. Accu COMPAQ 615.

Een snelle NVMe SSD staat garant voor een zeer snelle systeem. De benodigde opslagruimte wordt geleverd door een eveneens aanwezige 2,5-inch harde schijf die een totaal van 2 TB aan opslagruimte biedt. Een tweede 2,5-inch harde schijf kan worden geïnstalleerd als dit niet genoeg is. Om de aandrijving te schakelen, zou de onderbehuizing van de notebook te worden verwijderd.

Les commentaires sont fermés.