Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

Accu Asus N75SF online koop

Accu Asus N75SF online koop

HP is druk bezig het updaten van hun Pavilion X360 lijn geweest, en vandaag kijken we naar het kleinste lid, de 11T. Met een stevige constructie, dit 11.6 "convertible is zo sterk als een tank. Helaas, het voelt ook zo langzaam als een.
HP is het updaten van veel van zijn productlijnen naar nieuwere chipsets, en het Paviljoen X360 11T is geen uitzondering. De kleine cabrio is zeker gericht op budget-georiënteerde consumenten, en de inwendige weerspiegelen deze strategie. HP heeft een aantal opmerkelijke updates over de oudere Pavilion 11-k103ng, waaronder een nieuwe quad-core processor Braswell gemaakt. We zullen zien of deze veranderingen zijn genoeg om de notebook een goed apparaat voor draagbare werk.
HP heeft de neiging om levendige kleuren met hun Pavilion apparaten bieden; de HP Pavilion X360 11T is verkrijgbaar in "Natural Silver ',' Modern Goud," of "Dragonfly Blue," hoewel het goud en blauw SKU's toe te voegen $ 10 naar de kosten. Onze apparaat gouden afwerking voegt enkele flair aan een anders alledaagse plastic chassis. Het toetsenbord dek is een semi-glossy zwart met een faux-geborsteld metalen afwerking en gouden strepen gedrukt op de onderste helft.

Ondanks de lage kosten, de zaak is stevig. De gehele behuizing is gemaakt van kunststof maar blijft stijf onder druk. Het toetsenbord dek is stevig en niet buigen of flex helemaal. Zelfs wanneer depressief, is het chassis niet kraken of maken geen lawaai. Er zijn kleine verschillen tussen het dek en de zijkanten van het chassis, maar ze zijn niet storend.

Het scherm is gevoelig voor draaien en buigen slechts onder grote, constante inspanning. Het beeldscherm scharnieren zijn stevig en het scherm niet bewegen tijdens het typen. Het display doet wobble als contact wordt gebruikt, maar al snel komt te rusten. Roterende het scherm in tablet-modus is soepel en gemakkelijk. Magneten Houd het deksel dicht en houd het scherm weer gevouwen, maar ze zijn zwak; het deksel opent iets als de notebook ondersteboven wordt gehouden. Een soortgelijk gedrag wordt gezien als het apparaat op zijn kop in de tablet-modus wordt gehouden.

The Pavilion X360 11t is iets langer dan zijn rivalen, maar de 1 cm verschil is marginaal. Het gewicht is hetzelfde op verschillende apparaten, hoewel de Toshiba Satellite is 100 gram lichter. Ook dit verschil is niet merkbaar. Dankzij de grotere voetafdruk, het apparaat is goed in evenwicht gehouden in de hand, maar voelt zwaar wanneer het wordt gebruikt als een tablet. Accu Asus N61jq .
Port selectie is voldoende en valt in lijn met de concurrentie. Twee USB 3.0-poorten en een USB 2.0-poort zorgen voor een fatsoenlijk bedrag van randapparatuur aan te sluiten, en de HDMI 1.4-uitgang is te verwachten. De SD-kaartlezer is full-size en kaarten zitten gelijk met het chassis bij het invoegen. Terwijl een USB type-C-poort van een leuke toevoeging zou zijn geweest, is het begrijpelijk dat afwezig is in ons budget notebook.
De full-size SD-kaartlezer is vrij snel voor zijn klasse. Met behulp van onze Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II-kaart, we gemeten schrijfsnelheid van 49,23 MB / s, waarvan 48% sneller dan die gemeten met de Lenovo Yoga 300-11IBR waren. Lees snelheden zijn aanvaardbaar op 82,06 MB / s, dat is iets beter dan de concurrentie.
Draadloze snelheden zijn traag. Zowel verzenden en ontvangen een snelheid schommelde tussen de 40 en 45 Mbit / s, wat lager is dan het gemiddelde. De meeste consumenten die voornamelijk media te streamen, foto's en surfen op het web via WiFi zal deze snelheden acceptabel vinden, maar gamers en gebruikers die moeten grote brokken van gegevens via een netwerk te verzenden zal worden gefrustreerd met de tragere doorvoer.
Onderhoud is moeilijk. Om toegang te krijgen tot het inwendige, moeten gebruikers een aantal kleine schroeven uit de onderkant van het apparaat te verwijderen. Er zijn verschillende schroeven verborgen onder rubberen pads en een kleine patch beveiligd met sterke lijm. Met alle schroeven verwijderd moeten gebruikers het toetsenbord dek scheiden van de basis. Dit kan nogal moeilijk zijn als een vlakke rand is nodig om een ​​aantal kwetsbare plastic clips los te maken. De afwerking lijkt ook heel gevoelig voor sneetjes en krassen te zijn, dus voorzichtigheid is geboden. Zodra de clips zijn losgemaakt, kan het toetsenbord dek uit het chassis worden opgeheven, waardoor de interne componenten.

Gezien de afmetingen en de kosten van de laptop, het toetsenbord is vrij goed. In combinatie met de stijve chassis, stevige feedback en een goed gedefinieerde drukpunt zorgen voor een aangename type-ervaring. De toetsen bieden een goede weerstand en fatsoenlijke reizen. Hoewel ze kunnen kletteren, de toetsdoppen zijn meestal rustig.

Het grootste probleem met het toetsenbord is het ontbreken van een backlight, maar dit is niet ongebruikelijk gezien de prijsklasse en de grootte van de notebook. De pijltjestoetsen zijn ook vervelend om voor navigatie door de grootte verschil tussen het up-down en links-rechts-toetsen, hoewel dit een kwestie van persoonlijke voorkeur kan zijn.

Over het algemeen, het toetsenbord is groot en is meer dan goed genoeg voor casual gebruikers. Zelfs na lange typen sessie, het toetsenbord is nog steeds comfortabel en de oorzaak voor zeer weinig klachten.

Het touchpad is voldoende. De lichte textuur zorgt voor een soepele, accurate navigatie. Input sluit zonder cursor springen. Multitouch gebaren (zoals scrollen met twee vingers) worden onmiddellijk herkend en gemakkelijk uit te voeren. Wanneer erop wordt geklikt, het touchpad voelt stevig maar klinkt hol. Rechts en links klikken waren consistent. Al met al, het touchpad is goed en doet zijn werk goed.

De multitouch-scherm 10-punt is zeer responsief en aangenaam om te gebruiken. Scrollen is glad en touch input juist is. Het gebruik van het apparaat in de tablet-modus werkt goed, maar het toetsenbord is storend te houden in deze oriëntatie. Accu Asus X52D .

Het 11.6 "scherm heeft een resolutie van 1366 x 768, dat is scherp gezien de kleinere omvang. Dankzij de IPS-technologie, het scherm heeft goede kijkhoeken en levendige kleuren. De HP Pavilion trounces de concurrentie met snellere responstijden, betere kleuren, en een algemene betere weergave ervaring.

Er is bijna onmerkbaar backlight bleed in de rechter benedenhoek. Gebruikers zullen alleen opmerken bij het bekijken van donkere scènes in een volledig verduisterde kamer; zelfs dan, het is niet storend. Bij het kijken naar videoclips, kleuren zien er zelfs over scènes met minimale colour blocking.

Het display is relatief zwak. Het glanzende scherm is ook sterk reflecterende die storend kan zijn en maakt het scherm bijna onmogelijk om buiten te gebruiken. Kleurruimte dekking is ook laag op 39% van de AdobeRGB en 62% van de sRGB, maar dit zal naar verwachting in deze prijsklasse. Alle beschouwd, het scherm is een absolute hoogtepunt.

Onze Pavilion is het hoogste niveau optie verkrijgbaar bij HP en sport een quad-core Intel Pentium N3710, 8 GB RAM-geheugen en een 500 GB 5400 RPM harde schijf. De processor is een verbetering ten opzichte van de meer gebruikelijke dual-core chips gevonden in apparaten in deze prijsklasse, maar de andere componenten zijn redelijk run-of-the-mill. Door zijn lage macht en budget-georiënteerd ontwerp, de HP Pavilion is beperkt in snelheid en rekencapaciteit. De machine moet voldoende voor casual gebruik, maar zal niet aan de verwachtingen van de zwaardere gebruikers te voldoen.

De Intel Pentium N3710 in ons apparaat is een low-powered quad-core processor Braswell. Met een basis klok van 1,6 GHz en een verhoging van 2,56 GHz, de CPU is voldoende voor basistaken. Een kleine 2 MB cache kan bottlenecks veroorzaken.

Door zijn lage TDP van 6 W, kan de CPU passief gekoeld worden zonder ventilator. Hierdoor moet worden opgemerkt dat onze gesmoorde sommige van onze tests, vooral bij zwaardere lasten welke de geïntegreerde GPU. Lichtere taken zoals kantoorwerk en surfen op het internet te laten verlopen.

De N3710 in onze HP gelijke tred gehouden met de eveneens specced N3700 in de Toshiba Satellite en outshined de dual-core N3050 gevonden in de Lenovo Yoga 300 en Acer Aspire R11 , in het bijzonder in Cinebench Multicore-tests.

De teaming van een lagere aangedreven processor met een luie 5400 RPM mechanische harde schijf resulteert in een langzame ervaring dat geduld sommige gebruikers 'kunnen proberen. Windows apps nemen merkbaar tijd om te openen en het systeem kan vastlopen als er te veel programma's actief zijn. Multitasking wordt het moeilijk en ramen neem de tijd om te herladen als er meerdere processen worden uitgevoerd. Accu Asus N61J .

Over het geheel genomen prestaties van het systeem is middelmatig, maar verwacht gezien de prijsklasse. In onze PCMark benchmarks, de HP Pavilion toonde marginale verbeteringen ten opzichte van de Lenovo Yoga 300 .
Geduld is de naam van het spel als het gaat om de langzame 5400 rpm harde schijf. De rit is traag, zelfs met behulp van mechanische HDD-normen. Terwijl de lees- en schrijfsnelheden (93,89 MB / s en 88,03 MB / s, respectievelijk) gelijke tred houden met de Toshiba Satellite , is de harde schijf in onze HP Pavilion geslagen door de Lenovo Yoga Solid State Hybrid Drive en uit het water geblazen door de flash-gebaseerde eMMC rijden gevonden in de Acer Aspire R11 . De 448 GB van de beschikbare ruimte is voldoende maar zal sneller vullen dan de gebruikelijke 1 TB gevonden in harde schijven deze dagen.
Net als de processor, de geïntegreerde Intel HD Graphics 405 GPU is low-powered en bedoeld voor lichte workloads. De Braswell iGPU kan kloksnelheden van 700 MHz te bereiken op boost, maar deze snelheid daalt tot ongeveer 450 MHz op de batterij.

Ons model blijft achter bij de toch al zwakke concurrentie en zet een magere prestaties. Dit is het meest waarschijnlijk te wijten aan thermische throttling als ventilatorloze SoC krijgt nogal warm en werd verstikt door een slechte warmte management. Terwijl achterstand concurrenten met 15-30%, de prestaties nog steeds binnen de verwachtingen voor deze prijsklasse. De GPU is goed voor streaming media en lichte grafische workloads, maar niet veel anders.

Gaming is een strijd voor onze apparaat. Slechts zeer licht van gewicht en casual titels zal draaien op de Pavilion X360 11t. Games zoals Minecraft en Windows Store apps soepel (zij het met instellingen afgewezen), maar meer veeleisende 3D-titels zijn onspeelbaar, zelfs bij de laagste resolutie en de instellingen.

Onze stresstest bracht de Pavilion X360 11T op de knieën. De processor verraste ons door het uitvoeren van constant op de volle boost van 2,56 GHz gedurende de CPU-only stress test (Prime95 loopt gedurende 45 minuten). Zodra de geïntegreerde GPU ook werd belast, maar de Braswell SoC ervaren ernstige smoren. Na 45 minuten in bedrijf Prime95 en FurMark de CPU liep op 1,2 GHz, die lager is dan de 1,6 GHz basis. De GPU ook gesmoord, met een kloksnelheid tussen de 450 en 550 MHz.

Temperaturen werd ook een punt van zorg tijdens beide stresstesten. Bereikte kerntemperatuur 86 ° C op twee kernen en 85 ° C op de andere twee snel naderen aanvaardbare drempelwaarden (temperaturen boven 90 ° C zijn schadelijk voor de interne componenten beschouwd). Ventilatorloos chips hebben voordelen wat betreft geluid, maar slechte warmtehuishouding (zoals hier) kan leiden tot smoren en mogelijke schade.

Dankzij een ventilatorloze ontwerp, de Pavilion X360 11T is volledig stil. Behoudens intermitterende spurts van de mechanische harde schijf, de notebook kan niet worden boven de normale omgevingsgeluiden horen. Coil gejank is alleen aanwezig als het oor van een gebruiker is direct tegen de bodem vent.

De compromissen die zijn voorzien van een ventilatorloze notebook achter hun lelijke hoofd in temperatuurmetingen.Terwijl het apparaat blijft koel terwijl inactieve of het doen van licht werk, onderaan de achterkant (waar de CPU zich bevindt) krijgt blisteringly heet; we meten een maximum temperatuur van 56 ° C onder vent. Het toetsenbord dek koel blijft, echter, en is comfortabel om te typen, zelfs onder extreme belasting.

De hotspot maakt het hanteren van het apparaat in de tablet-modus moeilijk. Zodra het scherm wordt teruggevouwen, wordt de opening aan de onderkant gesmoord en hitte gecumuleerd langs de onderzijde. Als de notebook onder het midden van het scherm wordt gehouden, terwijl in tablet-modus en onder stress, het snel wordt het ongemakkelijk om vast te houden. Accu Asus N75SF .

De luidsprekers zijn verrassend goed voor een notebook van deze grootte en prijsklasse. Terwijl de hoogte-en middentonen zijn favoriet, bas is dun, maar aanwezig. De luidsprekers zijn redelijk luid bij 73 dB en zijn over het algemeen prettig om naar te luisteren. Op het hoogste volumes, geluid vervormt en hogere registers worden modderige en onduidelijk. Geen trilling in het chassis kan worden gehoord.

Gebruikers dienen er rekening mee dat door het gebruik van de meegeleverde B & O software, het geluid profiel is drastisch verbeterd. Zonder de software aanpassingen, de speakers zijn ongelooflijk dun, blikkerig en rustig.

Zoals te verwachten, heeft de Pavilion X360 11T niet veel stroom verbruiken. Zelfs onder zware belasting, de inrichting trekt slechts een maximum van 17,3 Watt. Terwijl stroomverbruik laag is, de competitie is nog veel zuiniger. De Acer Aspire R11 gebruikt aanzienlijk minder energie dankzij de eMMC opslag. De harde schijf en hoger geklokte processor in ons paviljoen zijn het meest waarschijnlijk de oorzaak van de toegenomen draw, maar de meegeleverde 45 W adapter levert meer dan voldoende vermogen voor het apparaat.

Zelfs met zijn zuinige componenten, levensduur van de batterij is teleurstellend. De kleine 36,4 Wh batterij in ons paviljoen alleen in geslaagd 4 uur 35 minuten in onze WiFi v1.3 test, waarbij het beeldscherm is ingesteld op 150 cd / m² en een script laadt een nieuwe webpagina elke 30 seconden. De Acer Aspire R11 overtroeft het Paviljoen om 11 uur, 20 minuten, mede dankzij de Flash-gebaseerde storage-oplossing en low-powered CPU.

Les commentaires sont fermés.