Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

Vervangende Laptop Accu Asus A32-N50

Vervangende Laptop Accu Asus A32-N50

Cabrio's met sterke prestaties zijn altijd een favoriet van het publiek. Asus packs een Skylake i7 processor in een flat zaak en hoopt op het beste, maar er zijn een paar problemen. In onze uitgebreide evaluatie, zullen we de Transformer 3 Pro en zijn plaats in de competitieve converteerbare markt te bespreken.
Iedereen wil een krachtige cabriolet, maar vaak een compacte behuizing lager dan dat van de mogelijkheden van een full-sized laptop. In feite, vaker wel dan niet, tabletten en cabrio zijn van onderling zeer conservatieve processoren en een dedicated videokaart is een zeldzaam gezicht in dit segment. Dat laatste geldt ook voor ons testmodel, de Asus Transformer 3 Pro. De technische specificaties van deze 12,6 inch convertible zijn indrukwekkend: een Intel Core i7-6500U , 16 GB RAM en een 512 GB SSD. Asus biedt een alternatief voor de opslag apparaat en de processor, zoals de zwakkere Intel Core i5-6200U . De opslagapparaten variëren van 128 GB tot 1 TB. De M.2 SSD's worden aangeboden door de fabrikant werken met SATA3 en PCIE Gen3 x4.

Ons testmodel maakt gebruik van een 512 GB SSD op SATA 3 snelheden. Het model heeft de snellere processor en 16 GB RAM. Het pakket wordt vermeld voor 1599 euro.

We kozen interessante convertibles om te concurreren met de Asus Transformer 3 Pro in onze review. We hadden niet onze zoektocht naar de cabrio's met dezelfde CPU als ons testmodel te beperken. In feite, sommige van onze vergelijking modellen maken gebruik van zeer conservatieve Intel Core m CPU's. Dit zal leiden tot een aantal interessante prestaties verschillen later in deze review.
De glazen gevel is stijlvol en dient als input medium. De zaak en de kickstand van de Asus Transformer 3 Pro zijn gemaakt van een zeer innovatieve maar robuuste magnesium-aluminium-legering. Dit houdt het apparaat zeer dunne (8,35 mm) en licht, zonder in te boeten stevigheid. De kickstand kan worden opengesteld voor 155 graden, maar de twee scharnieren zijn nogal stijf, wat betekent dat de gebruiker zal hebben om een ​​beetje geweld te gebruiken. De Asus Transformer 3 Pro heeft een zeer dunne toetsenbord dock, die hang naar de cabriolet met een magneet connector van onderen. Als de converteerbare is gesloten, dit dok beschermt het scherm. Accu Asus AP21-T91 .

Asus is de verkoop van het apparaat met twee kleuren: Icicle-Gold en Titanium-Grey. Het toetsenbord dock kan worden gekocht in 4 kleuren (groen, bruin, organge en beige), wat betekent dat er in totaal 8 kleurencombinaties. De afwerking is erg leuk: de verschillende onderdelen van het apparaat zijn netjes geïnstalleerd en de kloof tussen de materialen zijn zelfs. Over het algemeen, het ontwerp is zeer aantrekkelijk (subjectieve), maar we moeten een aspect van dit apparaat kritiek: de keyboad dok van de Asus Transformer 3 Pro moet zich magnetisch vast te zetten aan de bovenkant van de converteerbare wanneer het wordt gesloten.
De grootte vergelijking blijkt dat de Asus transformator 3 Pro is een van de dunste toestellen. De HP Elite x2 1012 G1 is een beetje slanker (dikte). Het gewicht van ons testmodel is 1130 gram (inclusief toetsenbord). Afzonderlijk, het toetsenbord dock weegt 340 gram en de tablet weegt slechts 790 gram. De Asus Transformer 3 Pro is slechts iets zwaarder dan 1 kg - relatief licht.
Door de compacte bouw, wordt de converteerbare beperkt tot een bepaald aantal interfaces. Aan de rechterkant, zal de gebruiker een USB 3.0-poort naast een HDMI-interface en een USB-C 3.1 te vinden. De laatste wordt gebruikt om de converteerbare laden. Aan de andere kant, de zaak sport een kaartlezer (alleen MicroSD-kaarten) en een audio-aansluiting. Dit is de volledige omvang van de connectiviteit die door de Asus Transformer 3 Pro. De USB-C 3.1 interface ondersteunt Thunderbolt 3 en kunnen variuos adapters gebruiken om de connectiviteit van de tablet uit te breiden. Een dergelijke adapter is beschikbaar voor het uitvoer (HDMI) en een andere aanbiedingen Ethernet. Toch moeten we er rekening mee dat deze adapters te gebruiken, moet men opgeven de enige poort opladen van deze cabriolet. De plaatsing van de poorten verzekert gebruikscomfort ze allemaal vrij hoog.
De Intel Dual-Band Wireless-AC-7265 WLAN module van de Asus Transformer 3 Pro ondersteunt 2,4 en 5 GHz-netwerken. Theoretisch, het biedt tot 867 MB / s, maar we konden deze snelheid in onze review niet te bereiken. We zetten de optimale omstandigheden, maar ons testmodel bereikte slechts 685 MB / s (verzenden) en 560 MB / s (ontvangen). De vergelijking tabel blijkt, de Asus Transformer 3 Pro heeft een klein nadeel tijdens het ontvangen van gegevens. Bij het verzenden van het testmodel presteert op een vergelijkbaar niveau van de concurrentie. De Apple MacBook Pro 13 2016 de best presterende model van onze vergelijking.
De Asus Transformer 3 Pro is voorzien van de Trusted Platform Module 2.0 (TPM). Bovendien kan de Windows login worden ontgrendeld met behulp van gezichtsherkenning. Dit is meer een gimmicky feature dan een betrouwbare, beveiligingsfunctie. Accu Asus A32-N50 .
De tablet en een toetsenbord-dock meegeleverd. Het pakket bevat ook verplichte accessoires, zoals de power adapter, garantie-informatie en een korte handleiding. Een ASUS Pen actieve stylus kan ook worden gevonden tussen de inhoud van de levering. Optionele accessoires, zoals een grafische dock, kunnen worden gekocht bij Asus en direct verbonden via de Thunderbolt-interface 3. Dit zou vergroting van de grafische prestaties. Officieel is er nog geen informatie over de prijsstelling van de graphics dock. Bovendien kunnen onderdelen van 3rd party fabrikanten worden gebruikt met de Thunderbolt 3 en USB 3.0 interfaces. Asus biedt een zeer mooie uitbreiding, de Universal Dock (via de Thunderbolt-interface 3). Op het moment van testen, dit accessoire is beschikbaar voor 129 euro.
Upgrade-opties voor de Asus Transformer 3 Pro maakten geen deel uit van het plan. Als zodanig is het niet mogelijk om te wisselen van de SSD voor een grotere (handmatig).

De Asus Transformer 3 Pro sport een camera aan de voorzijde en de achterzijde. De camera aan de voorkant (2 MP) wordt vooral gebruikt voor video-overdracht, zoals Skype sessies. Aan de achterzijde, de belangrijkste camera maakt foto's tot 13 MP. De OmniVision OV13850 camerasensor biedt voldoende kwaliteit voor snapshots. Echter, voor hoogwaardige foto's, raden wij u aan een DSLR camera plaats.
Volgens de informatie op de website van Asus, de Transformer 3 Pro is verkrijgbaar met Windows 10 Thuis of Pro. Asus heeft geen officieel geen andere besturingssystemen ondersteunen. In de download secties worden alle drivers voor Windows 10 64-bit.
De WQHD + multi-touch scherm doet goed werk. Input wordt snel herkend en uitgevoerd. Als je van het werken met een touchscreen, dan moet u op de Windows opschaling naar 200%. De hoge resolutie van het 12,6 inch scherm geeft de symbolen en bijschriften zeer fijn en klein te maken. De ASUS Pen actieve stylus (meegeleverd met de tablet) is een zinvol alternatief als je wilt om het touchscreen te gebruiken. De Active stylus werkt goed, maar het kan niet worden opgeborgen in de converteerbare.Accu Asus A42-G74 .
De Asus Transformer 3 Pro biedt een mooi toetsenbord dock, die een ClickPad omvat. De dock kan worden aangesloten met behulp van de magnetische sluiting. Het toetsenbord dock wordt geleverd in 4 verschillende kleuren en de individuele toetsen meten 16 x 15 mm (breedte x hoogte). De zeer dunne toetsenbord heeft een slag afstand van 1,4 mm. Hoewel het drukpunt van elke toets is tastbaar, zouden we vonden het leuk om een ​​beetje sterker. Typisten moet op zoek naar een beter toetsenbord, zoals het toetsenbord dock heeft een goede baan, maar kan niet professioneel keyboards vervangen.

De multi-touch ClickPad meet 10,6 x 6,2 mm en is mooi geïntegreerd in de bodem van het dok. Het oppervlak is glad, waardoor de vinger gemakkelijk glijden over. Echter, in vergelijking met de kwaliteit van het toetsenbord dock en het geval, de ClickPad is zeer slecht. Deze glazen touchpad lijdt aan diverse kwesties en chief onder hen is de onbedoelde beweging van de cursor. Hoewel de touchpad punten kunnen scoren met de ondersteuning van Windows 10 gebaren, vaak, springt de cursor naar een andere plek. Voorts is het niet goed geïntegreerd in het dok, waardoor zij iets klepperen gebruikt. Een hoorbaar klikgeluid bevestigt een uitgevoerde klik (in de buurt van de onderkant van het touchpad).
Asus heeft een WQHD + display met een resolutie van 2880 x 1920 pixels in de Transformer 3 Pro geïnstalleerd. De 12,6 inch diagonaal van het paneel vertaalt een pixeldichtheid van 275 dpi. De multi-touch IPS paneel heeft een gemiddelde helderheid van 307 cd / m². Dit betekent dat onze cabriolet is een beetje helderder dan de Lenovo ThinkPad X1 , maar de rest van de concurrenten zijn zeker helderder dan ons testmodel. Het grote contrast (1090: 1) en de lage zwartwaarde (0,29) zorgt ervoor dat de kleuren sterk blijven en dat de getoonde zwarte bevredigend is. We hebben niet een grijze tint in elke scène te vinden. De verlichting van het paneel is een zelfs bij 91%.

Gezien de prijs van het testmodel, de kwaliteit van het scherm aan onze verwachtingen. Asus geen andere panelen bieden voor dit model. Naar onze mening, andere panelen zou niet hebben extra toegevoegde waarde van deze converteerbare, als het scherm van ons testmodel past wonderwel aan. Accu Asus A42-G75 .

We zijn blij te merken dat, tijdens onze review, hadden we geen problemen, zoals "Screen Bleeding '(vooral in donkere scènes) tegenkomen.

Les commentaires sont fermés.