Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

nieuwe ASUS A42-G750 laptop accu

nieuwe ASUS A42-G750 laptop accu

Een van de grootste zorgen over de komst van de VR gaming was ten koste. Zeker de headsets zijn niet goedkoop, maar de pc's die nodig zijn om ze uit te voeren, dat is wat zal je vermoorden. Of in ieder geval, dat wordt gebruikt om de zaak aanhangig nieuwste generatie GPU Nvidia's zijn. De Gigabyte P55W v6 misschien net te leveren alles wat u nodig heeft voor VR tegen een redelijke prijs.

Deze 15,6-inch krachtpatser is een van de meest betaalbare "VR ready" tuig op de markt. Met een aantrekkelijke startprijs van slechts $ 1.400 (geteste eenheid is momenteel opgenomen op $ 1,600) Gigabyte biedt sterke prestaties met een 2,6-GHz Intel Core processor en een Nvidia GeForce GTX 1060. Voeg in de mooie vertoning, simplistisch maar aantrekkelijk design en een kwaliteit toetsenbord en je hebt bijna het complete pakket.
De Gigabyte P55W v6 is ingetogen en opvallend tegelijk. Een paar goed geplaatste oranje accenten en eenvoudige gebogen lijnen samensmelten tot een ongelooflijk aantrekkelijk esthetische te creëren. Het deksel hellingen buiten trapsgewijs naar de randen, terwijl de voorste rand van de laptop komt op een kleine curve. Silver Gigabyte belettering zit aan de top midden van het scherm deksel.

De zwarte matte afwerking is prachtig contrast met twee oranje lijnen die zich uitstrekt over de buitenste randen van het dek. Een grote zeshoekige knop zit boven het midden van het dek, direct boven het toetsenbord. Het chassis bochten naar binnen naar beneden naar de onderkant van het chassis. Accu Asus C23-UX21 .

Het meten van 14,9 x 10,6 x 1,3-inch en een gewicht van 5,8 pond Gigabyte P55W v6 biedt een mooie mix van draagbaarheid en prestaties. De P55W is aanzienlijk lichter dan de concurrerende MSI GT62VR Dominator Pro en Alienware 15 bij 6,4 pond en 7,1 pond respectvol. De Asus ROG Strix overeenkomt met de Gigabyte P55W v6 op 5,8 pond en is geringer dunner 0,9-inch.
De Gigabyte P55W v6 biedt een solide reeks poorten. De linkerzijde is voorzien van een veiligheidsslot slot, een VGA-aansluiting, een Gigabyte Ethernet-aansluiting, een HDMI 2.0 poort, een USB Type C-poort en een USB 3.0-poort. De voorkant van het chassis bevindt zich een SD-kaartlezer. De rechterkant van het apparaat is voorzien van een power connector, een Blu-ray rewritable drive, twee extra USB 3.0-poorten, en hoofdtelefoon en microfoon aansluitingen.
De Gigabyte P55W v6 herbergt een full backlit chiclet-toetsenbord, compleet met een numeriek toetsenblok. De zwarte kwadraat toetsen zijn enigszins textuur op het oppervlak waardoor ze gemakkelijk te grip. Met een solide reis 2,2 mm en veerkrachtig feedback, de P55W biedt een comfortabele type-ervaring ideaal voor het spelen van games. Met sleutels snel snapping terug op zijn plaats kunt u er zeker van zijn dat de Gigabyte P55W biedt snelle consequent optreden.

Gelegen onder de spatiebalk in de richting van de linker helft van het dek rust touchpad van de laptop. De middelgroot rubber pad is verstoken van muisknoppen. De zachte rubberen oppervlak zorgt voor eenvoudige wrijvingsloos reizen. Uitgerust met ELAN drivers de touchpad leest schmiert, clicks en multi-vingerbewegingen nauwkeurig zonder vertraging. De enige kwelling NBR had echt het pad was dat de scroll functie standaardsnelheid twee vingers is een beetje traag, maar dat is gemakkelijk genoeg om vast te stellen in de instellingen. Accu Asus C22-UX31 .

De Gigabyte P55W v6 schetst een mooi beeld met een 15,6-inch FHD (1920 x 1080) LCD display. Het paneel is ideaal voor media met 321 nits helderheid en rijk gedetailleerde kleurcontrast. NBR was vooral onder de indruk van hoe goed het scherm vastleggen van de levendige kostuum van het nieuwe personage Sombra in de online game Overwatch. Het karakter van de paarse acrylnagels pop tegen haar zwarte vingerloze lederen handschoenen en gradiënt paarse blauwe geweven bodysuit.

Naast een uitstekende visuals biedt het display van de P55W's ook flexibel kijkhoeken. Afbeeldingen houden goed afgelopen 110 graden zonder vervorming. Beelden lijken enigszins uitgewassen in direct licht, en reflecties kan op het scherm verschijnen. Maar dat is alleen maar een probleem zijn als direct onder een hoek van TL-licht, of proberen om het apparaat buiten te gebruiken op een zonnige dag.
Het enige nadeel van deze media powerhouse is de audio. De naar beneden gerichte speakers kunnen voelen een beetje verward, vooral in vergelijking met andere high-end gaming. De laptop biedt voldoende audio voor persoonlijk gebruik, maar het zal moeite hebben om vullen een bescheiden formaat kamer. Bovendien hoeft geluidseffecten niet echt klinken zoals je ze ook wilt. Een van de beste momenten van Battlefield 1 is de realistische sound design. Het stampen van het opladen van de voeten, het luiden van een tarief af vuurgevecht en concussive ontploffing van explosieven. Dat alles voelde een beetje plat op de Gigabyte P55W v6. Gelukkig is dit gemakkelijk kan worden verholpen door te kiezen voor een headset, die NBR adviseert over de meeste geluidsinstallaties anyways.

Gewapend met de nieuwste generatie van Pascal GPU Nvidia's Gigabyte P55W v6 valt in de elite club van gaming notebooks geacht VR klaar. Zoals de naam al impliceert, dat betekent dat de laptop is krachtig genoeg om de veeleisende taak van de high-end virtual reality gaming behandelen via de Oculus Rift of HTC Vive beschouwd. Helaas NBR niet een VR-headset bij de hand te hebben, maar we kregen op de laptop via een litanie van andere tests uit te voeren en gezien de sterke benchmarkscores het is veilig om te zeggen dat de Gigabyte P55W in staat is om de behandeling van de meeste dingen die je zult gooien ernaar. Accu Asus C23-UX32 .

In termen van gaming prestaties kun je er zeker van zijn dat de Gigabyte P55W v6 in staat is om het even wat op de markt met solide prestaties hanteren. Het is waar dat de Nvidia GeForce GTX 1060 zet de P55W op de zwakkere einde van de "VR ready" spectrum, maar de laptop is nog steeds verpakken high-end desktop-grade graphics. NBR was onder de indruk van hoe goed Overwatch liep op de machine het opnemen van een indrukwekkende 116 fps op Max instellingen op 1080p. Tweaken deze instellingen iets NBR was gemakkelijk in staat om dat voor een stabiele 135 fps zonder concessies te veel in de weg van de grafische trouw.
PCMark8 Huis (versnelde) meet de algehele prestaties van het systeem in Windows 8 voor de algemene activiteiten van surfen op het web en video streamen naar het typen van documenten en het spelen van games (hogere scores betekenen betere prestaties):
Een gebied dat Gigabyte en Aorus hebben geworsteld in het verleden is thermiek, en de Gigabyte P55W v6 lijkt suite volgen. Na het spelen van Overwatch op max instellingen voor de 15 minuten werd het apparaat merkbaar. De lucht streaming uit de linkerkant van het apparaat was zo warm dat ik eigenlijk kon voelen aan de linkerkant van mijn handpalm bij het bedienen van de WASD toetsen. Terwijl het apparaat wordt uitgevoerd op de warmere kant, het is meer van een ongemak dan een ernstige bedreiging voor de duurzaamheid en prestaties. Zelfs na 45 minuten continu spelen NBR niet merken een daling van de prestaties van de Gigabyte P55W v6, maar we zouden niet aanraden proberen om het apparaat te gebruiken als een laptop na een lange speelsessie.

Om de levensduur van de batterij te testen, gebruikten we Futuremark's PowerMark benchmark gebalanceerde modus. De test bestaat uit een combinatie van geautomatiseerde web browsing, tekstverwerking, gaming en video afspelen workloads. De test is veel meer inspannende dan de typische web alleen surfen op het meten van de machine onder een litanie van scenario's om beter te simuleren hoge stress gebruik. Met de test wordt veel meer eist de scores zijn begrijpelijkerwijs lager dan wat je zult ervaren just checking Facebook of het kijken naar Netflix.
De Gigabyte P55W v6 liep voor 2 uur en 35 minuten voor de uitschakeling. Running net ten noorden van twee en een half uur de Gigabyte P55W v6 biedt over wat je zou verwachten van een gaming laptop. Nvidia's Optimus-technologie die het mogelijk maakt de laptop om te schakelen naar het minder energie-intensieve geïntegreerde grafische het helpt eek wat extra levensduur van de batterij, maar je moet nog steeds de power connector bij de hand als je van plan bent over het gebruik van dit apparaat voor een langere periode van tijd. Accu Asus A42-G750 .

De grootste klop je kon heffen tegen de Gigabyte P55W v6 is dat het relatief zwak tegen zijn collega's. Dat is het vergelijken van de laptop tegen enkele van de krachtigste mobiele apparaten op de markt. Zoals blijkt uit de benchmark scores en sterk in-game het testen van de P55W v6 is nog steeds een zeer krachtige machine, die in staat van het runnen van de meeste apps met gemak.

Voeg in de mooie weergave van hoge kwaliteit toetsenbord en aantrekkelijk design en je hebt een ongelooflijk goed afgerond apparaat, dat levert voorbij zijn $ 1600 prijskaartje. Als je puur op zoek bent naar prestaties dan dit apparaat is niet voor jou. Waarschijnlijk zul je beter worden bediend door de MSI GT62 Dominator Pro, maar dat apparaat is ook aanzienlijk duurder op $ 2.000. De Asus Rog Strix zou kunnen dienen als een mooi midden tussen deze twee apparaten op slechts $ 1700, maar het toetsenbord is veel erger dan die van de P55W's.

Les commentaires sont fermés.